Numar telefon
+40774070690
Orar
l -v: 08:00 - 21:00
Programeaza-te
Doctor and patient smiling at the dentist - Dentocalm clinic
Abcesul Dentar | Tratament si recomandari
februarie 20, 2018
sterilizare Dentocalm Cluj
Protocolul de Sterilizare in Cabinetul Stomatologic
februarie 20, 2018

Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat spunea Yves Saint Laurent. Noi spunem că cel mai bun make-up al unei femei este ZAMBETUL care izvorește din pasiune, iubire și entuziasm.

 

Un kilogram de zambete, va rog!

Am putea spune că zambetul este unitatea de măsură a fericirii. Și ca să vezi și tu că avem argumente bine fondate, iată ce au descoperit oamenii de știință că se întâmplă în corpul tău atunci când zâmbești:

Atunci când zâmbești se eliberează dopamina, endorfinele și serotonina care conduc la relaxarea corpului, încetinirea bătăilor inimii și a presiunii sângelui. De fiecare dată când zâmbești, aceste neuropeptide sunt eliberate și îți oferă o stare de bine.

Chiar și atunci când zâmbim forțat ne inducem o stare de bine (îți recomandăm să faci acest lucru atunci când te simți trist/ă). Nu este deloc ușor dar rezultatul te va surprinde.

Atunci când zâmbești, în ochii celorlalți pari o persoană mai atractivă și mai sinceră, imunitatea crește cu fiecare zambet și astfel contribui fără să ști la o viață mai lungă.

În plus, zambetul este molipsitor și transmite starea de bine și celor cărora le zâmbim. Pentru că dar din dar se face rai, nu-i așa?

Mai multe detalii despre efectele zâmbetului asupra creierului găsești în articolul: http://dentocalm.ro/3-lucruri-incredibile-despre-zambet/

 

Despre pasiune si zambete

Frumusețea naturală începe să fie apreciată tot mai mult, chiar și în showbiz, acolo unde de-a lungul timpului tot mai multe vedete și-au transformat frumusețea naturală într-o figură lipsită de orice fel de expresivitate.

Idealul de frumusețe și perfecțiunea, promovate peste tot în mass-media, ajung din păcate să ne influențeze într-o măsură mai mare sau mai mică pe toți. Până la urmă, cel mai important este să asigurăm echilibrul în toate acțiunile pe care le realizăm, indiferent dacă vorbim de make-up, terapii invazive sau alimentație. Echilibrul stă la baza unei vieți sănătoase care să ne aducă satisfacție atât pe plan fizic cât și pe plan spiritual.

Dacă ar exista o rețetă verificată pentru pasiune, probabil că nu am mai avea nevoie de make-up sau poate nu am mai abuza atât de el.

 

Pentru că știm că și tu apreciezi zâmbetele frumoase, ți-am pregătit o ofertă de care să te bucuri cu cei dragi.

<strong>O</strong><strong>FERTA INCLUDE</strong>

Consultație gratuită, Plan de tratament gratuit; Detartraj gratuit;

10% reducere la tratamentele de Estetică Dentară: Fațete și coroane; Implanturi dentare; Aparate dentare; Tratamente de albire, Obturații.

*Valabilitate ofertă: 18 OCTOMBRIE 2017 – 18 NOIEMBRIE 2017;

*Condiții de eligibilitate: Oferta se aplică acelor pacienți care în perioada 18 octombrie –  18 noiembrie efectuează (sau încep) un tratament de estetică dentară la clinica Dentocalm. Tratamentele de estetică dentară sunt: Fațete și coroane; Implanturi dentare; Aparate dentare; Tratamente de albire, Obturații.

Dă-ne de veste dacă vrei să profiți și tu de ofertă!

Pentru informații suplimentare trimite-ne un mail la office@dentocalm.ro sau contactează-ne la numărul de telefon: 0774 070 690.

 

 

ro_RORO
Sunt de acord cu termenii si conditiile Dentocalm
Bifeaza casuta de mai jos. Scrie emailul tau. Apasa pe "Ma abonez".
Sunt de acord cu termenii si conditiile Dentocalm
Bifeaza casuta de mai jos. Scrie emailul tau. Apasa pe "Ma abonez".
-10% DISCOUNT LA URMATOAREA CONSULTATIE LA DENTOCALM
Aboneaza-te la newsletter. Ramai la curent cu noutatile si primesti un cod de reducere pe loc.
Datele tale nu vor fi înstrainate sub nicio formă conform
Politicii de confidențialitate
Bifează aici dacă vrei să primești oferte exclusive și recomandări de la noi și partenerii noștri
Bifează aici dacă vrei să primești articole informative gratuite
Cum Să Înveți Orice Rapid Și Eficient
Scrie emailul tău, bifează căsuțele și apasă pe butonul "vreau materialul". Primești acces instant.
MATERIAL GRATUIT
Datele tale nu vor fi înstrainate sub nicio formă conform Politicii de confidențialitate