telefon
0774 070 690
orar
l -v: 08:00 - 21:00
programări
Strungareata (Diastema interincisiva) – Ce ne facem cu ea?
martie 15, 2017
Gingivita de sarcina
mai 31, 2017
Implantul este o piesă protetică metalică care inlocuiește rădăcina dentară. Implantul poate fi acoperit cu o coroană dentară, punte dentară (când este vorba de mai multe implanturi) sau cu proteze mobilizabile.
Există o mulțime de tipuri de implanturi dentare iar succesul fiecărei proceduri este condiționat în primul rând de alegerea implantului potrivit pentru fiecare pacient în parte.
Pentru candidații selectați cu atenție și care au parte de o investigație riguroasă rata de succes în cazul implanturilor dentare este de peste 98% după 5 ani și 96% după 10 ani.

Candidatul potrivit pentru implant dentar

Candidații potriviți pentru implantul dentar sunt acei pacienți care au suferit cel puțin o extracție dentară si doresc sa-si recastige integritatea arcadelor. Pacientul este eligibil dacă:
a trecut de vârsta specifică încheierii creșterii osoase (17- 18 ani);
starea de sănătate generală este buna;
în cazul pacienților cu probleme de sănătate se realizează o investigație minuțioasă de către o echipă de medici specializați;
pacientul are nevoie de os maxilar suficient de gros care să permită inserarea implantului, in cazul în care osul este insuficient este necesara adiția de os.

Etapele tratamentului

1. Consultația are ca obiectiv stabilirea unei legături de tip medic-pacient și presupune evaluarea stării de sănătate orală.
În cazul consultației de specialitate se realizează identificarea și diagnosticarea afecțiunilor existente. După realizarea tomografiei dentare și identificarea eventualelor probleme se construiește un plan de tratament adaptat nevoilor pacientului.
În această etapă, scopul nostru este acela de a găsi soluția care să atingă nevoile și așteptările pacientului.
2. Înainte de inserarea propriu-zisă a implanturilor se realizează o igienizare completă a cavității bucale și sunt curățate eventualele infecții existente. În cele mai multe cazuri se recomanda un tratament cu antibiotice în această etapă.
3. Inserarea implantului în os printr-o procedură nedureroasă. În funcție de particularitățile cazului implantarea se poate încărca imediat sau la câteva luni după extracție.
4. Controale periodice și igiena impecabilă conform instrucțiunilor medicului specialist.
La Clinica Stomatologică Dentocalm pacienții dispun de un program de evaluare periodică care își propune să aducă în atenția pacientului starea implantului dar și starea generală a cavității orale.

Avantajele tratamentului cu implanturi

aspect natural al zâmbetului;
imbunătățirea calității nutriției și a digestiei;
imbunătățirea stării generale de sănătate;
creșterea încrederii în sine;
ajută la menținerea celorlalți dinți în poziția naturală;
favorizează vorbitul normal, mestecatul și mușcatul;
imbunătățirea calității vieții;

Opțiuni de anestezie
Pentru că ne dorim să îți oferim un mediu plăcut și o experiență cât se poate de pozitivă la clinica noastră, venim în sprijinul tău cu două opțiuni de anestezie:
anestezia locală și tratamentul de inhalo-sedare. Tratamentul de inhalo-sedare conferă pacientului o stare de confort și relaxare în timpul intervenției.
Indiferent de alegerea făcută, asteptăm să ne treci pragul și să te ajutăm să obții zâmbetul mult visat.

Cu Oferta de Implant Dentar de mai jos beneficiezi de:

- 15% reducere din pretul initial

- Consultatie de specialitate gratuita

- Posibilitate de plata în 6 rate fara dobanda cu cardul STAR BT


Oferta valabila în perioada 15.04.2017 - 31.05.2017

ro_RORO