fbpx
tel + urgențe 24/7
0774 070 690
orar
l -v: 08:00 - 21:00
Programmez-vous
aparate ortodontice copii Cluj
Aparate dentare mobilizabile și importanța purtării lor în perioada de creștere
septembre 2, 2021
aparate dentare invizibile Cluj
Aparate dentare invizibile – 5 avantaje față de aparatele dentare clasice
septembre 24, 2021
reabilitare totala Cluj - implanturi dentare fast and fixed - clinica stomatologica Dentocalm

Pierderea tuturor dinților aduce după sine dificultatea de a mânca, de a vorbi și, poate cel mai important pentru pacient, vine cu scăderea stimei de sine. La toate acestea se adaugă modificările fizionomice: osul se resoarbe considerabil, determinând prăbușirea etajului inferior al feței, adâncirea șanțurilor periorale și dispariția roșului buzelor — aceste efecte provoacă un aspect îmbătrânit a feței.

Ce este Fast and Fixed de la Bredent?

Fast and Fixed este un sistem de implanturi dentare dezvoltat de compania Bredent. Acest sistem presupune inserarea a 4 sau 6 implanturi dentare pe maxilarul superior sau inferior și atașarea unei lucrări protetice de acestea în aceeași zi (one day implant). Fast and Fixed se adresează pacienților care și-au pierdut toți dinții sau care au dinți afectați, irecuperabili.
Producătorul german Bredent a conceput acest sistem de implanturi dentare pentru a elimina neajunsurile protezelor clasice mobilizabile, cum ar fi necesitatea folosirii cremei adezive, îndepărtarea protezei în timpul somnului sau a igienizării și perioada extinsă de acomodare.

Care sunt avantajele sistemului Fast and Fixed?

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed reprezintă tratamentul ideal de reabilitare orală totală, așadar avantajele sale sunt multiple:
– Rezultate rapide — o lucrare provizorie fixă va fi aplicată în ziua intervenției chirurgicale de inserare a implanturilor dentare;
– Procedura este mai puțin invazivă decât în cazul implanturilor dentare clasice, care necesită adiții osoase;
– Nu este necesară adiția de os — folosindu-se structura osoasă existentă, nu este necesară augmentarea osoasă și nici așteptarea pentru osteointegrarea implantului (care durează câteva luni) pentru a avea lucrări protetice pe implanturi;
– Intervenție mai scurtă și recuperare mai ușoară — protocolul de lucru Bredent este conceput astfel încât să reducă la minim durata intervenției chirurgicale, dar și disconfortul post-operator;
– Costuri mai mici — prin eliminarea necesității adiției de os, dar și a implanturilor dentare clasice numeroase;
– Stima de sine crescută — poate unul din cele mai importante avantaje, Bredent Fast and Fixed le oferă pacienților o viață nouă, în care aceștia pot zâmbi larg. După 4 luni, când va fi realizată lucrarea finală, pacienții pot consuma orice fel de alimente exact ca și cum ar avea dinții proprii.

În ce constă tratamentul cu sistemul Fast and Fixed?

Consultația.

Medicul stomatolog specialist în implantologie stabilește dacă aveți nevoie de acest sistem de implanturi dentare și dacă sunteți un candidat potrivit. Anumite boli cronice pot face imposibilă aplicarea acestui tip de tratament.

Inserarea implanturilor dentare.

Intervenția chirurgicală de inserare a implanturilor Fast and Fixed se face sub anestezie locală și durează aproximativ 2 ore.

Atașarea lucrării protetice provizorii.

Imediat post-operator va fi atașată lucrarea provizorie, lucrare pe care va trebui să o folosiți cu grijă — asta până când țesutul osos face corp comun cu implanturile dentare și capătă rezistență.

Atașarea lucrării definitive.

Se face la aproximativ 4-6 luni după intervenția de inserare a implanturilor. Lucrarea protetică definitivă se produce în laboratorul de tehnică dentară și va fi atașată implanturilor printr-un sistem de șuruburi, astfel încât să fie fixă, dar să poată fi îndepărtată de medicul dentist la nevoie.

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed este alegerea ideală pentru pacienții edentați, care își doresc să scape de grija protezei dentare mobilizabile clasice. Medicii Dentocalm sunt pregătiți temeinic și aplică protocolul de lucru Bredent la fiecare intervenție de acest tip, aspect care asigură succesul intervenției.

Clinica dentară Dentocalm vă poate readuce zâmbetul pe buze în câteva ore, cu ajutorul sistemului Bredent Fast and Fixed!

fr_FRFR
je suis d'accord avec termes et conditions Dentocalm
Cochez la case ci-dessous. Écrivez votre e-mail. Cliquez sur "S'inscrire".
je suis d'accord avec termes et conditions Dentocalm
Cochez la case ci-dessous. Écrivez votre e-mail. Cliquez sur "S'inscrire".
-10% DE REMISE A LA PROCHAINE CONSULTATION CHEZ DENTOCALM
Abonnez-vous à la newsletter. Restez au courant de l'actualité et recevez un code de réduction sur place.
Datele tale nu vor fi înstrainate sub nicio formă conform
Politique de confidentialité
Cochez ici si vous souhaitez recevoir des offres exclusives et des recommandations de notre part et de nos partenaires
Cochez ici si vous souhaitez recevoir des articles informatifs gratuits
Comment apprendre efficacement
Écrivez votre email, cochez les cases et cliquez sur le bouton "Je veux le matériel". Vous obtenez un accès instantané.
MATÉRIEL GRATUIT
Datele tale nu vor fi înstrainate sub nicio formă conform Politique de confidentialité