telefon
0774 070 690
orar
l -v: 08:00 - 21:00
rendez-vous
Pachet complet de igienizare – 150 RON
décembre 8, 2016
Oferta speciala de Valentine’s Day
février 3, 2017

Dr. Magdalena Crișan a absolvit Facultatea de Stomatologie din Târgu Mureș.
În perioada 1999 – 2016 a participat la peste 50 de cursuri de pregătire pe diverse teme de medicină dentară, atestate prin diplome de participare. În anul 2015 a obținut atestatul de studii complementare în Implantologie.
Am rugat-o să ne scrie un articol săptămânal despre igiena orală și alte subiecte de interes pentru cititori.

Așadar, dragă cititorule, dacă ai întrebări, scrie-ne un comentariu sau un mesaj privat iar Dr. Magdalena Crișan o să formuleze un răspuns pe care o sa-l postăm (săptămânal) pe site-ul www.dentocalm.ro la secțiunea Știri.

Vom da startul acestor postări cu un TOP al lucrurilor pe care te încurajăm să le faci la dentist:

1. Fii sincer atunci când completezi fișa de evaluare.
Problemele medicale de care suferi pot condiționa tratamentul stomatologic sau modul în care acesta se realizează. Prin faptul că nu faci cunoscute medicului anumite boli, riști să-ți pui viața în pericol.

2. Întreabă orice, fără rușine și fără ezitare!
Nimeni nu s-a născut învățat și e absolut normal să ai nevoie de mai multe informații pentru a întelege procesul în ansamblu. Dacă medicul tău nu îți explică pas cu pas ce urmează, întreabă-l!
Anticipând astfel ce urmează să se întâmple vei trece mai repede peste teama de necunoscut.

3. Stabilește cu medicul un gest specific în caz de durere!
Îl poți avertiza printr-un sunet dar niciodată nu-i da medicului peste mână. Dentistul lucrează cu aparatură contondentă, cu viteză de turație mare, care poate avea ca rezultat hemoragii grave. Lămurește cu medicul tău acest aspect încă de la început.

4. Ai grijă ce consumi înainte de vizita la dentist!
Nu consuma cafea sau băuturi care conțin cofeină. Au fost situații în care am fost nevoiți să anulăm ședința tocmai din cauza faptului că pacientul a consumat cafea înainte de vizita la cabinet.
Atenție mare și la acest aspect, cofeina inactivează substanțele anestezice!

5. Spală-te pe dinți înainte să mergi la dentist!
Este un gest de respect pe care îl faci pentru medicul tău. Este ca și cum ai juca fotbal pe un teren plin de noroi. Un teren curat, facilitează jocul și mărește șansa atingerii obiectivului.
Așadar, dă-i o mână de ajutor dentistului tău și cu siguranță gestul va fi apreciat!

6. Ai răbdare în situațiile în care trebuie să aștepți.
Desigur, dacă acest lucru se întâmplă frecvent iar timpul de așteptare depășește „sfertul academic” înseamnă că personalul medical are o problemă de natură organizatorică și este indicat să le faci cunoscută experiența neplăcută pentru a se lua măsuri adecvate. În caz contrar, ține cont de faptul că este greu de aproximat timpul intervenției pentru fiecare pacient în parte și pot apărea situații neprevăzute.
În altă ordine de idei, se poate întâmpla ca cineva să aștepte pentru tine și e perfect normal.

7. Dacă ai nelămuriri legate de un diagnostic fă-ți o programare pentru consultație și nu cere lămuriri prin telefon sau email.
Este dificil să oferi sfaturi și informații clare fără să vezi pacientul, cu atât mai mult cu cât vorbim de un pacient cu care nu am interacționat niciodată.
Fă-ți o programare pentru consultație și vei vedea că vei primi cele mai bune sfaturi.

Dacă aveți curiozități/întrebări/idei de postări ne puteți scrie pe adresa de email: office@dentocalm.ro

Iar până data viitoare, amintește-ți să zâmbești mai des! 🙂

Dr. Magdalena Crișan

clinica stomatologica Dentocalm : implanturi dentare Fast and Fixed : sigilare dentara : stomatologie Cluj : protetica dentara : proteze scheletate : proteze dentare : sinus lift : chirurgie orală : terapie laser : laser stomatologic : tratament laser parodontoza : igiena dentara : recomandari aparate dentare : mini implanturi ortodontice : tratamente de canal : tratamente endodontice : tratamente parodontoza : parodontita : cauze boala parodontala : grefa gingivala : simptome parodontita : parodontologie : gingivita : tratament parodontoza : protetica dentara : aparate dentare copii : detartraj cu ultrasunete : Air Flow : profilaxie dentara : aparate dentare Cluj : aparate ortodontice copii : aparate dentare invizibile adulti : ortodontie : albire dentara : fatete dentare ceramice : fatete dentare no prep : estetica dentara : implanturi dentare : implantologie : obturatii / plombe  : inlay/onlay/overlay : stomatologie Cluj : cabinet stomatologic : clinică stomatologică : dentist Cluj: urgenta stomatologica : stomatologie urgente : urgenta durere dinti : stomatologie urgente Cluj : stomatologie non-stop : cabinet stomatologic non-stop :

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

Verdemag – magazin online produse naturieste

fr_FRFR