fbpx
Numar telefon
0774 070 690
Orar
L-V: 08:00 - 21:00
E-mail
office@dentocalm.ro
Programeaza-te
  • ro
Numar telefon
0774 070 690
Orar
L-V: 08:00 - 21:00
E-mail
office@dentocalm.ro
Programeaza-te

Estetica

Estetica dentară reprezintă orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare și obținerea unui zâmbet cât mai plăcut și atrăgător. Estetica dentară cuprinde tehnici și proceduri din mai multe specialități stomatologice care au toate scopul de a îmbunătăți aspectul arcadelor dentare și/sau a gingiilor și țesuturilor moi din cavitatea bucală. Scopul esteticii dentare este de a reface sau de a îmbunătăți zâmbetul pacientului. Aceste deziderate pot fi atinse prin proceduri minim invazive cum ar fi fațetele dentare sau proceduri mai laborioase cum ar fi înlocuirea unei obturații mai vechi din amalgan de argint cu plombe realizate din porțelan (incrustații).

Serviciile pe care le oferim în clinica noastră sunt:
- Albire dentară
- Fațete ceramice
- Onlay
- Inlay

Fațetele dentare din ceramică (porțelan), folosite în cosmetica dentară, sunt soluția cea mai conservatoare (minim invazivă) în corectarea problemelor de estetică ale dinților frontali. Este o foiță de ceramică care se lipește prin adeziune de dinte, schimbând aspectul dintelui prin modificarea culorii, poziției, formei sau lungimii acestuia în funcție de cerințele pacientului.

Incrustațiile (inlay, onlay) sunt de o culoare identică cu cea a dintelui redând astfel aspectul sănătos al dintelui de dinaintea procesului carios. Aceste incrustații sunt realizate integral din ceramică la precizie de microni. De aceea, incrustațiile sunt superioare plombelor clasice, atât prin rezistență cât și prin estetică.