telefon
0774 070 690
orar
l -v: 08:00 - 21:00
programări

Estetica dentara Cluj

Estetica dentara reprezinta orice tratament (albire dentara, fatete dentare, coroane dentare) care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator. Estetica dentara cuprinde tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor si tesuturilor moi din cavitatea bucala. Scopul esteticii dentare este de a reface sau de a imbunatati zambetul pacientului. Aceste deziderate pot fi atinse prin proceduri minim invazive cum ar fi fatetele dentare ceramice sau proceduri mai laborioase cum ar fi inlocuirea unei obturatii mai vechi din amalgan de argint cu plombe realizate din portelan (incrustatii).

Serviciile pe care le oferim in clinica noastra sunt:
- albire dentara
- fatete dentare: fatete dentare ceramice, fatete dentare no prep
- inlay / onlay

Fatetele dentare din ceramica (portelan), folosite in cosmetica dentara, sunt solutia cea mai conservatoare (minim invaziva) in corectarea problemelor de estetica ale dintilor frontali. Fatetele sunt foite de ceramica care se lipesc prin adeziune de dinti, schimband aspectul dintilor prin modificarea culorii, pozitiei, formei sau lungimii acestora in functie de cerintele pacientului.

Incrustatiile (inlay, onlay) sunt de o culoare identica cu cea a dintelui redand astfel aspectul sanatos al dintelui de dinaintea procesului carios. Aceste incrustatii sunt realizate integral din ceramica la precizie de microni. De aceea, incrustatiile sunt superioare plombelor clasice, atat prin rezistenta cat si prin estetica.

Albire dentara Cluj

Tratamentele de albire dentara se pot realiza la cabinet cu ajutorul lampii sau acasa cu gutiera (tratament de noapte). Albirea profesionala cu lampa Beyond inseamna rezultate imediate, vizibile pana la 2 ani si tratament 100% non-invaziv si 100% fara durere!

tratamente stomatologice in rate prin TBI Bank - clinica dentara Dentocalm
ro_RORO