fbpx

Zambetul cel mai bun “make-up”!

abcesul-dentar-la-dentist
Abcesul Dentar | Tratament si recomandari
February 20, 2018
sterilizare-clinica-Dentocalm
Protocolul de Sterilizare in Cabinetul Stomatologic
February 20, 2018
OFERTA-DENTOCALM-ZAMBETUL-CEL-MAI-BUN-MAKE-UP

Cel mai frumos make-up al unei femei este pasiunea dar cosmeticele sunt mai ușor de cumpărat spunea Yves Saint Laurent. Noi spunem că cel mai bun make-up al unei femei este ZAMBETUL care izvorește din pasiune, iubire și entuziasm.

 

Un kilogram de zambete, va rog!

Am putea spune că zambetul este unitatea de măsură a fericirii. Și ca să vezi și tu că avem argumente bine fondate, iată ce au descoperit oamenii de știință că se întâmplă în corpul tău atunci când zâmbești:

Atunci când zâmbești se eliberează dopamina, endorfinele și serotonina care conduc la relaxarea corpului, încetinirea bătăilor inimii și a presiunii sângelui. De fiecare dată când zâmbești, aceste neuropeptide sunt eliberate și îți oferă o stare de bine.

Chiar și atunci când zâmbim forțat ne inducem o stare de bine (îți recomandăm să faci acest lucru atunci când te simți trist/ă). Nu este deloc ușor dar rezultatul te va surprinde.

Atunci când zâmbești, în ochii celorlalți pari o persoană mai atractivă și mai sinceră, imunitatea crește cu fiecare zambet și astfel contribui fără să ști la o viață mai lungă.

În plus, zambetul este molipsitor și transmite starea de bine și celor cărora le zâmbim. Pentru că dar din dar se face rai, nu-i așa?

Mai multe detalii despre efectele zâmbetului asupra creierului găsești în articolul: http://dentocalm.ro/3-lucruri-incredibile-despre-zambet/

 

Despre pasiune si zambete

Frumusețea naturală începe să fie apreciată tot mai mult, chiar și în showbiz, acolo unde de-a lungul timpului tot mai multe vedete și-au transformat frumusețea naturală într-o figură lipsită de orice fel de expresivitate.

Idealul de frumusețe și perfecțiunea, promovate peste tot în mass-media, ajung din păcate să ne influențeze într-o măsură mai mare sau mai mică pe toți. Până la urmă, cel mai important este să asigurăm echilibrul în toate acțiunile pe care le realizăm, indiferent dacă vorbim de make-up, terapii invazive sau alimentație. Echilibrul stă la baza unei vieți sănătoase care să ne aducă satisfacție atât pe plan fizic cât și pe plan spiritual.

Dacă ar exista o rețetă verificată pentru pasiune, probabil că nu am mai avea nevoie de make-up sau poate nu am mai abuza atât de el.

 

Pentru că știm că și tu apreciezi zâmbetele frumoase, ți-am pregătit o ofertă de care să te bucuri cu cei dragi.

<strong>O</strong><strong>FERTA INCLUDE</strong>

Consultație gratuită, Plan de tratament gratuit; Detartraj gratuit;

10% reducere la tratamentele de Estetică Dentară: Fațete și coroane; Implanturi dentare; Aparate dentare; Tratamente de albire, Obturații.

*Valabilitate ofertă: 18 OCTOMBRIE 2017 – 18 NOIEMBRIE 2017;

*Condiții de eligibilitate: Oferta se aplică acelor pacienți care în perioada 18 octombrie –  18 noiembrie efectuează (sau încep) un tratament de estetică dentară la clinica Dentocalm. Tratamentele de estetică dentară sunt: Fațete și coroane; Implanturi dentare; Aparate dentare; Tratamente de albire, Obturații.

Dă-ne de veste dacă vrei să profiți și tu de ofertă!

Pentru informații suplimentare trimite-ne un mail la office@dentocalm.ro sau contactează-ne la numărul de telefon: 0774 070 690.