telefon
0774 070 690
orar
m -f: 8 am - 9 pm
appointments
aparat dentar Cluj, tratament ortodontic
Porți aparat dentar? Iată ce trebuie să știi despre igiena orală
October 6, 2022
extractie dinte Cluj - stomatologie, dentist Cluj
Ce trebuie să știi despre extracțiile dentare?
October 27, 2022
implant dentar Cluj pret clinica stomatologie Dentocalm

Deseori aspirăm spre lucruri calitative la un preț avantajos sau chiar ne punem piedici din cauza întrebărilor despre preț sau finalitatea tratamentului.

Termenul cu implanturi dentare este o procedură stomatologică care vizează înlocuirea dinților pierduți prin implantarea unor rădăcini artificiale din titan (implant dentar). Deseori alegem această procedură deoarece salvează dinții de lângă, dar și întreaga dantură. În clinica noastră ținem cont ca etapele tratamentului cu implant dentar să fie efectuate corect, după un plan de tratament bine construit și stabilit. Datorită faptului că ne dorim un zâmbet imaculat și de neegalat, prețul unui implant dentar este destul de important pentru pacienți. Însă, sfatul nostru este să nu uităm de cel mai util factor, acela de a avea respectivul zâmbet și funcțional, nu doar estetic.

implant dentar pret Cluj

Implant dentar în 2-4 luni

Prima variantă de rezolvare a edentației și cea mai răspândită metodă presupune poziționarea implantului în os fără a realiza și încărcarea lui în aceeași etapă. Se așteaptă să se realizeze osteointegrarea (2-3-4 luni), după care se trece la etapa de efectuare a coroanei care înlocuiește dintele pierdut.

Implant dentar rapid

Implanturile dentare rapide pot fi realizate într-o singură ședință, odată cu inserarea implantului se realizează și încărcarea lui ( realizarea coroanei artificiale). Această tehnică modernă permite reabilitarea imediată, funcțională și estetică a sistemului dentar. Tratamentele cu implanturi dentare rapide nu se potrivesc pentru fiecare pacient. În funcție de specificul cazului medicul specialist în implantologie decide dacă de poate implementa sau nu un implant dentar rapid. Aici, bineînțeles, diferența o face fiecare caz tratat de către medicii noștri (oferta osoasă pe zona de interes), dar și posibilitatea tratamentului dorit.

Ce este un implant dentar mai exact?

Implantologia dentară este acel ansamblu de proceduri chirurgicale care permite recuperarea funcțională și estetică a dinților pentru un spațiu afectat parțial sau total de edentat (goluri dentare).

Pentru stabilitatea implantului este necesară o cantitate adecvată de os. Când nu avem suficient os există riscul ca implantul dentar să nu se integreze și în consecință ar putea apărea riscul pierderii acestuia, fapt pentru care deseori implantul rapid nu este posibil. Pentru a rezolva lipsa de os este indicat o intervenție chirurgicală de adiție osoasă. Regenerarea osoasă este o tehnică de reconstrucție care crește cantitatea de os printr-o grefă osoasă. Pentru această intervenție se poate folosi os de la pacient sau un dinte compromis care trebuie extras, măcinat și tratat specific. De cele mai multe ori implantul se va pune pe poziția dintelui extras sau se mai poate folosi os extern sau artificial.

implant dentar pret Cluj

Tratamentul cu implanturi dentare este nedureros deoarece operația se efectuează sub anestezie locală. Cu toate acestea este bine de menționat că sunt momente în care poate provoca un ușor disconfort.

Care este prețul unui implant dentar?

Știm că prețul este esențial pentru fiecare dintre pacienții noștri, și nu numai. Dacă te întrebai cât costă acoperirea unui gol dentar cu un implant, fie că vorbim de unul rapid sau de cel clasic, costul poate varia în funcție de tipul de implant dentar. Prețurile unui implant dentar la noi în cabinet, fără alte tratamente incluse, poate varia între 450 – 1000 de Euro pe implant, în funcție de tipul implantului dorit și nevoile tale dentare.

În plus, dacă ai spații edentate, este important să te prezinți la o clinică stomatologică cât mai repede pentru a evita resorbția osoasă, dar și migrările dentare care însoțesc pierderile dentare. Dacă tratamentul tău are nevoie și de o adiție osoasă costul ei este de 550-750 de Euro ( în funcție de dimensiunea defectului osos). Atunci când lipsește un dinte sau lipsesc mai mulți, volumul osos începe să scadă și apare necesitatea unor proceduri stomatologice suplimentare.

Pentru a afla despre situația ta clinică și pentru a obține un preț exact, te așteptăm la noi în cabinet pentru a examina toate soluțiile posibile și potrivite zâmbetului tău.

implant dentar pret Cluj

clinica stomatologica Dentocalm : implanturi dentare Fast and Fixed : sigilare dentara : stomatologie Cluj : protetica dentara : proteze scheletate : proteze dentare : sinus lift : chirurgie orală : terapie laser : laser stomatologic : tratament laser parodontoza : igiena dentara : recomandari aparate dentare : mini implanturi ortodontice : tratamente de canal : tratamente endodontice : tratamente parodontoza : parodontita : cauze boala parodontala : grefa gingivala : simptome parodontita : parodontologie : gingivita : tratament parodontoza : protetica dentara : aparate dentare copii : detartraj cu ultrasunete : Air Flow : profilaxie dentara : aparate dentare Cluj : aparate ortodontice copii : aparate dentare invizibile adulti : ortodontie : albire dentara : fatete dentare ceramice : fatete dentare no prep : estetica dentara : implanturi dentare : implantologie : obturatii / plombe  : inlay/onlay/overlay : stomatologie Cluj : cabinet stomatologic : clinică stomatologică : dentist Cluj: urgenta stomatologica : stomatologie urgente : urgenta durere dinti : stomatologie urgente Cluj : stomatologie non-stop : cabinet stomatologic non-stop :

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

Verdemag – magazin online produse naturieste

en_USEN