telefon
0774 070 690
orar
m -f: 8 am - 9 pm
appointments
OFERTA VERII
July 17, 2017
OFERTA IMPLANT DENTAR
August 3, 2017

reducere-la-implant-dentar

Alegerea implantului dentar 

Nu mai este o noutate faptul ca Implantologia dentară este cea mai avansată metodă de înlocuire a dinților pierduți. Din 1965, anul în care a fost inserat primul implant dentar și până în prezent au fost înființate peste 100 de companii care furnizează implanturi dentare.

Cu așa varietate de implanturi dentare nu este de mirare că alegerea unui implant dentar este o chestiune serioasă care presupune în primul rând o bună informare. Un medic specialist cu experiență te poate ajuta să identifici tipul de implant dentar care să atingă nevoile și așteptările tale.

Din punct de vedere a tehnicii folosite si a duratei aplicării lor, există 2 tipuri de implant dentar: implantul dentar care se aplică în 2 etape și cel cu încărcare imediată.

implant-dentar-bont-coroana

 

În cazul implantului bifazic (în două etape) se inseră implantul dentar și se așteaptă integrarea acestuia timp de câteva luni după care se aplică bontul implantar pe care se montează coroana artificială. Durata unui astfel de tratament este de aproximativ 4-6 luni.                                                      

 

All - On - Four - Dental - Implant

 

Implantul dentar cu încărcare imediată (într-o singură etapă) se aplică într-o singură ședință împreună cu coroana provizorie care se va schimba după refacerea completă a gingiei.

Prin inserarea implantului cu încărcare imediată pacientul beneficiază de un implant complet funcțional și bioestetic în mai puțin de 24 ore.

Implantul dentar cu încărcare imediată este recomandat atât în cazul pacienților care și-au pierdut toți dinții, celor care suferă de parodontoză cât și în cazul celor care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți.

 

Avantajele implantului dentar cu incarcare imediata

Iată mai jos câteva dintre avantajele implantului dentar cu încărcare imediată:

  • Refacerea aspectului estetic in timp record, în mai puțin de 24 ore;
  • Efect de lifting facial și întinerire;
  • Implantul dentar arată și se comportă ca un dinte natural propriu;
  • Datorită procesului rapid de vindecare pacientul se poate integra imediat la viața socială;
  • Implantul dentar asigură sănătatea alveolei (locul în care este integrat dintele în cavitatea bucală). În lipsa acestei proceduri, în perioada de vindecare, osul își pierde din volum iar gingia începe să se retragă;
  • Dinții vecini sunt, de asemenea, protejați de eventualele efecte datorate dinților lipsă. Cu ajutorul acestei proceduri dinții sunt ficși, păstrând intactă poziția pe arcadă.
  • Rata de succes în cazul implantului cu încărcare imediată este foarte mare.
  • Problemele ce pot apărea sunt rare și se referă la rejectarea implantului dentar în cazul pacienților fumători sau a celor diagnosticați cu diabet.

 

Sistemul All on six / All on four pentru reabilitarea totala a danturii

În cazul reabilitării totale a danturii, cel mai cunoscut sistem de implanturi este regăsit sub denumirea All on Six / All on FourAcest sistem de implanturi este foarte cunoscut peste tot în lume și reprezintă punctul de plecare pentru alte sisteme de reabilitare totală. Sistemul All on Six/ All on Four este similar cu sistemul Fast & Fix Bredent.

all-on-six-implant

 

Zambet complet si sanatos in mai putin de 24 de ore cu Implanturi Biomet 3I

La Dentocalm clinic se utilizează implanturi cu încărcare imediată fabricate în Statele Unite, unul din primele 3 sisteme din lume din punct de vedere al calitatii. Implanturile Biomet 3I fac parte dintr-o gamă de produse creată pentru a răspunde eficient la toate situațiile și așteptările pacienților.

Cu ajutorul ghidului chirurgical folosit, procedura este mult simplificată, reducând la minumum neplăcerile și traumele chirurgicale pentru pacient. Cu alte cuvinte, videcarea este mai rapidă iar confortul post-operator mai bun.

Pentru mai multe detalii legate de riscurile și beneficiile implanturilor dentare imediate îți recomandăm articolul ⇒  http://www.infodentis.com/implant-dentar/implant-dentar-imediat.php

 

Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații! Ne poți scrie la office@dentocalm.ro sau ne poți contacta la unul din numerele de telefon: 0774 070 690 / 0364 735 050.

Iar dacă dorești sfatul medicului nostru Implantolog Dr. Magdalena Crișan, te invităm la un CONTROL GRATUIT la Clinica Dentocalm din Piața Cipariu (Calea Turzii, nr. 7).

clinica stomatologica Dentocalm : implanturi dentare Fast and Fixed : sigilare dentara : stomatologie Cluj : protetica dentara : proteze scheletate : proteze dentare : sinus lift : chirurgie orală : terapie laser : laser stomatologic : tratament laser parodontoza : igiena dentara : recomandari aparate dentare : mini implanturi ortodontice : tratamente de canal : tratamente endodontice : tratamente parodontoza : parodontita : cauze boala parodontala : grefa gingivala : simptome parodontita : parodontologie : gingivita : tratament parodontoza : protetica dentara : aparate dentare copii : detartraj cu ultrasunete : Air Flow : profilaxie dentara : aparate dentare Cluj : aparate ortodontice copii : aparate dentare invizibile adulti : ortodontie : albire dentara : fatete dentare ceramice : fatete dentare no prep : estetica dentara : implanturi dentare : implantologie : obturatii / plombe  : inlay/onlay/overlay : stomatologie Cluj : cabinet stomatologic : clinică stomatologică : dentist Cluj: urgenta stomatologica : stomatologie urgente : urgenta durere dinti : stomatologie urgente Cluj : stomatologie non-stop : cabinet stomatologic non-stop :

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

Verdemag – magazin online produse naturieste

en_USEN