fbpx
tel + urgențe 24/7
0774 070 690
orar
l -v: 08:00 - 21:00
Programeaza-te
sensibilitate dentara Cluj
Dinți sensibili? Iată de ce apare sensibilitatea dentară și cum se tratează
ianuarie 5, 2022
tratament parodontoza Cluj - parodontologie Cluj
Gingivita – ce este, cum se manifestă și care sunt cauzele?
ianuarie 26, 2022
terapia PRF endoret, tratament cu plasma

Terapia PRGF Endoret  pare greu de pronunțat și poate suna SF pentru unii pacienți, însă vă asigurăm că este o metodă de tratament simplă și foarte eficientă – fantastică de altfel, dar în niciun caz SF. PRGF este acronimul pentru plasma-rich growth factors.

Ce este terapia PRGF Endoret?

Terapia PRGF Endoret este un protocol patentat de regenerare a țesuturilor orale, protocol prin care asigurăm o mai bună și mai rapidă recuperare după inserarea unui implant dentar, extracția unui dinte, adiție osoasă sau intervenții parodontale. Aceasta tehnică de tratament a fost dezvoltată de către BTI Biotechnology Institute în Spania, și este susținută de mai mult de 200 de publicații de știință indexate și recunoscute în mediul academic și cel medical. Deși este un protocol relativ nou, apărut în România după 2006, numeroase studii clinice îi atestă eficacitatea în diverse ramuri ale medicinei. Acest articol din 2014 vorbește aplicări ale terapiei PRGF Endoret chiar și în cazul bolii Alzhaimer sau în tratamente oftalmologice.

terapia PRF endoret, tratament cu plasma

Cum funcționează terapia PRGF Endoret în stomatologie?

Ședința în care folosim acest protocol începe prin prelevarea de sânge (câțiva mililitri) de la pacient. Eprubetele cu sângele colectat se așează într-o centrifugă, unde sunt prelucrate timp de 8 minute. În urma acestui proces, plasma și trombocitele se separă și rămân în partea superioară a eprubetei, astfel că pot fi colectate cu ușurință, rezultând un produs bogat în elemente esențiale pentru procesul de vindecare. Plasma cu plachete (trombocite) este benefică în procesul de osteointegrare și osteogeneză, căci ea conține factori de creștere necesari în procesul de stimulare osoasă.

Care sunt beneficiile terapiei PRGF Endoret?

Terapia PRGF este o terapie care se realizează foarte facil în cabinetul de stomatologie, care nu produce efecte secundare și, datorită faptului că se folosesc celule prelevate de la pacient, este 100% biocompatibilă – nu există niciun risc de respingere a plasmei. Mai mult decât atât, plasma bogată în trombocite:
– grăbește procesul de vindecare;
– reduce simptomele post-operatorii (precum durerea și tumefacția);
– elimină eventualitatea inflamației, datorită absenței leucocitelor;
– stimulează producerea de os nou (ostogeneza);
– ajută la coagularea locală a sângelui.

terapia PRF endoret, tratament cu plasma

Terapia PRGF Endoret în clinica stomatologică DentoCalm

Folosim tratamentul cu plasmă bogată în plachete pentru a maximiza șansele de reușită ale intervențiilor chirurgicale, pentru confortul post-operator al pacienților noștri, dar și pentru a oferi cele mai bune tratamente din domeniul chirurgiei dentare. Medicii specialiști în implantologie și respectiv chirurgie dento-alveolară din echipa DentoCalm, dr. Magdalen Crișan, dr. Ioana Bucerzan și dr. Adrian Cristea utilizează tehnica PRGF Endoret cu succes în tratamentele pe care le aplică. Tot ei sunt specialiștii care vă vor răspunde tuturor întrebărilor legate de acest protocol în cadrul unei consultații de specialitate.
Fie că aveți nevoie de o extracție dentară, un implant dentar, adiție osoasă sau orice alt tratament stomatologic, nu ezitați să ne contactați.

> clinica stomatologica Dentocalm > implanturi dentare Fast and Fixed > sigilare dentara >  protetica dentara > proteze scheletate > proteze dentare > sinus lift > chirurgie orală > terapie laser > laser stomatologic > tratament laser parodontoza > igiena dentara > recomandari aparate dentare > mini implanturi ortodontice > tratamente de canal > tratamente endodontice > tratamente parodontoza > parodontita > cauze boala parodontala > simptome parodontita > parodontologie > gingivita > tratament parodontoza > protetica dentara > detartraj cu ultrasunete > Air Flow > profilaxie dentara > aparate dentare > aparate ortodontice copii > aparate dentare invizibile adulti > ortodontie > albire dentara > fatete dentare ceramice > fatete dentare no prep > estetica dentara > implanturi dentare > implantologie > obturatii / plombe  > inlay/onlay/overlay > stomatologie Cluj > cabinet stomatologic > clinică stomatologică > dentist Cluj

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE:

Dental Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
Derma Marketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinica dermatologie
verdemag
dental education

ro_RORO
Sunt de acord cu termenii si conditiile Dentocalm
Bifeaza casuta de mai jos. Scrie emailul tau. Apasa pe "Ma abonez".
Sunt de acord cu termenii si conditiile Dentocalm
Bifeaza casuta de mai jos. Scrie emailul tau. Apasa pe "Ma abonez".
-10% DISCOUNT LA URMATOAREA CONSULTATIE LA DENTOCALM
Aboneaza-te la newsletter. Ramai la curent cu noutatile si primesti un cod de reducere pe loc.
Datele tale nu vor fi înstrainate sub nicio formă conform
Politicii de confidențialitate
Bifează aici dacă vrei să primești oferte exclusive și recomandări de la noi și partenerii noștri
Bifează aici dacă vrei să primești articole informative gratuite
Cum Să Înveți Orice Rapid Și Eficient
Scrie emailul tău, bifează căsuțele și apasă pe butonul "vreau materialul". Primești acces instant.
MATERIAL GRATUIT
Datele tale nu vor fi înstrainate sub nicio formă conform Politicii de confidențialitate