fbpx
consultatie - gratuita
OFERTA VERII
iulie 17, 2017
estetica-dentara-stomatolog-cluj
3 Lucruri Incredibile despre Zambet!
august 28, 2017

FAQ Intrebari & Raspunsuri

1Care sunt avantajele tratamentului cu implanturi?

Avantajele sunt multiple:
- Aspect natural al zâmbetului;
- Îmbunătățirea calității nutriției și a digestiei;
- Îmbunătățirea stării generale de sănătate;
- Creșterea încrederii în sine;
- Ajută la menținerea celorlalți dinți în poziția naturală;
- La modul general, se observă o îmbunătățire a calității vieții

2Care sunt etapele tratamentului?

1. Consultația are ca obiectiv stabilirea unei legături de tip medic-pacient și presupune evaluarea stării de sănătate orală.
În cazul consultației de specialitate se realizează identificarea și diagnosticarea afecțiunilor existente. După realizarea tomografiei dentare și identificarea eventualelor probleme se construiește un plan de tratament adaptat nevoilor pacientului.
Întotdeauna alegerea tipului de implant se face împreună cu pacientul, în funcție de situația clinică, după analiza radiografiilor 3D (cone beam computer tomograf). În această etapă, scopul nostru este acela de a găsi soluția care să atingă nevoile și așteptările pacientului.

2. Înainte de inserarea propriu-zisă a implanturilor se realizează o igienizare completă a cavității bucale și sunt curățate eventualele infecții existente. În cele mai multe cazuri se recomanda un tratament cu antibiotice în această etapă.

3. Inserarea implantului în os printr-o procedură nedureroasă. În funcție de particularitățile cazului implantarea se poate încărca imediat sau la câteva luni după extracție.

4. Controale periodice și igiena impecabilă conform instrucțiunilor medicului specialist.
La Clinica Stomatologică Dentocalm pacienții dispun de un program de evaluare periodică care își propune să aducă în atenția pacientului starea implantului dar și starea generală a cavității orale.

3Cât de dureros este tratamentul cu implant?

Tratamentul cu implant dentar nu este dureros, atât datorită tehnicii folosite cât și metodelor de anestezie.
Pentru că ne dorim să punem la dispoziția pacienților noștri un mediu plăcut și o experiență cât se poate de pozitivă la clinica noastră, venim în sprijinul lor cu două opțiuni de anestezie: anestezia locală și inhalosedarea cu protoxid de azot
Procedura de inserare a implantului dentar este una minim invazivă, motiv pentru care recuperarea este rapidă iar durerea aproape inexistentă.

4Care este rata de succes în cazul implanturilor dentare?

Există o mulțime de tipuri de implanturi dentare iar succesul fiecărei proceduri este condiționat în primul rând de alegerea implantului potrivit pentru fiecare pacient în parte.
Pentru candidații selectați cu atenție și care au parte de o investigație riguroasă, rata de succes în cazul implanturilor dentare este de peste 98% după 5 ani și 96% după 10 ani.

5Ce presupune implantul dentar cu încarcare imediata?

În anumite situații, implantul dentar se poate insera în aceași ședință cu extracția dentară. Dacă implantul prezintă stabilitate primară bună, se poate aplica și o coroană provizorie în aceași ședință cu extracția și implantul. Această tehnică de inserare a implantului imediat postextractional, cu încărcare imediată, se folosește frecvent în zona estetică pentru ca pacienții să își poată desfășura activitățile sociale imediat după ce părăsesc clinica.

Prin inserarea implantului cu încărcare imediată pacientul beneficiază de un implant COMPLET FUNCȚIONAL și BIOESTETIC în mai puțin de 24h.

6În cazul în care nu pot achita integral tratamentul cu implant dentar, pot opta pentru plata în rate?

La Clinica Dentocalm poți plăti în rate orice tratament stomatologic prin intermediul cardului STAR BT de la Banca Transilvania. Cu cardul STAR BT ai posibilitatea să plătești în 6 rate fixe, fără dobândă!

Oferta Implant Dentar

Oferta Implant dentar include:

Consultație de specialitate + Plan de tratament - GRATUITE
10% reducere la orice implant dentar

VREAU SA PROGRAMEZ UN CONTROL GRATUIT
*Oferta este valabilă în perioada 01.04.2018 - 30.04.2018
*Oferta valabila în cazul pacienților care se programează în perioada 01.04.2018 - 30.04.2018
*Reducerea se aplică la implantul dentar dar nu și la componenta protetică (bont + coroană dentară)

Oferta implant dentar